Classification de la soumission: |
Services
|
---|---|
Numéro d'enchère: | 06-01-25 |
Nom de la soumission: | Vending Machine Services |
Statut de l'enchère: | fermé |
Date de fermeture de la soumission: | ven. févr. 21, 2025 3:00 (PST) |
Date limite pour les questions: | ven. janv. 31, 2025 12:00 (PST) |
Enchères électroniques: | Not Applicable |
Langue pour les soumissions d'offres: | English unless specified in the bid document |
Type de soumission: | Online Submissions Only |
Adresse de soumission: | Online Submissions Only |
Ouverture publique: | No |
Description: |
The City of Burnaby’s (the“City”) intent of this Request for Proposal (“RFP”) is to obtain Proposals from qualified and experienced firms specializing in vending machine services to provide nutritional snacks and beverages at various City of Burnaby facilities, including but not limited to, all equipment, supplies, and personnel necessary to supply, install, stock, operate and maintain the equipment, as further detailed within |
Accès aux documents d'appel d'offres: | Les avis d'appel d'offres et les adjudications ainsi qu'un aperçu gratuit des documents d'appel d'offres sont disponibles sur ce site gratuitement et sans inscription. Veuillez noter que certains documents peuvent être sécurisés et qu'il vous sera demandé de vous inscrire à l'appel d'offres pour télécharger et consulter les documents. L'obtention d'une version non sécurisée du document et/ou la participation à cet appel d'offres sont gratuites. |
Catégories: |
Afficher les catégories [+]
|
This information is only available to invited bidders and registered plan takers. To view this information you must login to your account.
This information is only available to invited bidders and registered plan takers. To view this information you must login to your account.
This information is only available to invited bidders and registered plan takers. To view this information you must login to your account.
This information is only available to invited bidders and registered plan takers. To view this information you must login to your account.